Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Un duce de neuitat" by Kelly Bowen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Un duce de neuitat

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Un duce de neuitat
  • Author : Kelly Bowen
  • Release Date : January 02, 2016
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3555 KB

Description

SERIA „SEZONUL SCANDALURILOR”
Elise DeVries nu este deloc ceea ce pare. Noaptea, actrița îi captivează pe amatorii de teatru din Londra cu abilitatea ieșită din comun de a intra perfect în pielea personajelor pe care le interpretează. Ziua, își folosește aptitudinile de deghizare în serviciul firmei Chegarre și Asociații, o agenție de elită cunoscută pentru modul discret în care se ocupă de scandaluri care ar putea compromite reputații. Dar când Elise primește sarcina de a-l găsi pe ducele de Ashland, descoperă că a nimerit în mijlocul unei drame cât se poate de reale.
Noah Ellery trăieÈ™te departe de strălucirea înaltei societăți londoneze È™i duce o viață simplă la È›ară. Și se pare că s-a descurcat foarte bine când a fost vorba să evite orice complicaÈ›ii sau implicări sentimentale – asta până când o întâlneÈ™te pe Elise È™i își dă seama că este cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată.
ÃŽnsă, când tânăra își mărturiseÈ™te adevărata identitate È™i sentimentele pe care le nutreÈ™te pentru el, ducele trebuie să înfrunte trecutul pe care l-a lăsat în urmă… dacă vrea s-o păstreze pe femeia care i-a furat inima pentru totdeauna.


Download Free Books "Un duce de neuitat" PDF ePub Kindle